Per Frankling slutar som VD på Creades

Creades VD Per Frankling har informerat styrelsen att han avser att lämna sitt uppdrag för en ny tjänst. 

”Det är mycket tråkigt att Per väljer att lämna oss redan. Jag har uppskattat vårt samarbete och han har gjort stor nytta för Creades i både våra onoterade och noterade investeringar under en period när företaget utvecklats väl, men jag förstår att den onoterade miljön ligger honom varmast om hjärtat.”, säger Sven Hagströmer.

”Jag har verkligen uppskattat tiden på Creades och samarbetet med Sven, styrelsen och organisationen, men jag har nu fått möjlighet att ta en ledande roll i ett av Nordens och Tysklands ledande Private Equity-företag. I min nya tjänst kommer jag att få stora möjligheter att dra nytta av de erfarenheter jag har fått under min karriär i samband med investeringar i onoterade företag i många olika branscher.”, säger Per Frankling.

Per Frankling kommer att kvarstå i sin roll till 1 september, då han kommer att tillträda sin nya tjänst på Triton Advisors Sweden.

Stockholm den 27 april 2016

Creades AB (publ)


Frågor besvaras av Sven Hagströmer, styrelseordförande, eller Per Frankling, verkställande direktör, telefon 08 - 412 011 00.

Creades är skyldigt att, i enlighet med lagen om värdepappersmarknaden, offentliggöra informationen i detta pressmeddelande. Informationen lämnades för publicering den 27 april, kl 08.30.

Ladda ner denna nyhet som PDF